Greenfair

22 08 2009

Începând cu luna august, Clepsidra cu daruri participă la Târgul de creaţie Greenfair. Iată comunicatul oficial al târgului:

afis august

“Ultima editie de vara a targului de creatie Greenfair

In 29-30 august 2009 are loc ultima editie de vara a targului de creatie Greenfair. Locatia este aceeasi, din Calea Victoriei nr 120, in aceeasi atmosfera boema cu care v-am obisnuit luni de zile la rand.

Intr-o vara plina de soare  arzator si de restrictii financiare, Greenfair isi face prezenta din nou pentru ultima data in acest anotimp. Ramas fidel gandului intial, acest proiect ,organizat de voluntari, va propune o alternativa valului de solduri aparute la final de sezon. Mai mult decat atat vine cu propunerea de a ne imbraca unicat in acord cu personalitatea si gusturile fiecaruia. Iata de ce cei peste 30 de creatori handmade va vor incanta privirile cu bijuterii, gentute, hainute, accesorii vestimentare, obiecte de decor interior, mic mobilier realizate si decorate manual.Evenimentul se doreste a fi o piedica in calea uniformizarii vietilor fiecaruia dintre noi si un moment in care cei care expun sa-si arate, in creatiile realizate ,o parte din sufletul lor.Punem pret pe creativitate si originalitate si promovam pe cat ne este cu putinta materialele naturale. Veti gasi prin urmare, coliere din perle de sticla, bratari din cupru, hainute din matase, bumbac si in, mobilier din lemn, decoratiuni din sticla, gentute din material textil, incaltaminte din piele , ceramica.

Va asteptam in ultimul week-end al acestei veri, 29-30 august, in Calea Victoriei nr 120 ,intre orele 10.00-19.00, la targul de creatie Greenfair- editia aXVIa. Intrarea este libera.”

Vă aştept cu drag şi cu daruri păstrate special pentru voi în clepsidră 🙂

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: