Nervi

2 06 2010

Urăsc oamenii care copiază ideile altora! Îi detest pur şi simpu! Nu mă interesează ce argumente ar putea aduce, cum că şi lor le poate veni o idee, cum că este o lume liberă în care fiecare poate face ce vrea. Poate că aşa e, însă nimeni nu-mi poate lua dreptul de a mă revolta la ceea ce este absolut evident: o domnișoară mă copiază la greu. Am descoperit asta acum ceva timp, dar am crezut că poate e o întâmplare, o încercare. Am zis să nu fiu rea. A mai trecut un timp, a mai făcut ceva teribil de asemănător cu ce fac eu. M-am enervat, dar totuşi nu am ripostat în niciun fel.

Ei, acum nu mai pot! Mă revolt! Câtă nesimţire poate fi într-o persoană, care brusc, trece de la animale şi flori din fimo la broşe şi medalioane cu piese de ceas? Şi câtă ipocrizie poate fi în aceeaşi persoană, care postează link către blogul meu, doar pentru a arăta că “bijuteriile” ei sunt cu 5 lei mai ieftine decât ale mele?

Colier făcut de mine

Copie

Inele făcute de mine

Copie

Acestea sunt numai două dintre multele exemple pe care vi le pot arăta. E originală tipa, nu???

Draga mea, am un sfat pentru tine:  mai bine revii la fimo-ul lucrat de dinainte, sau mai bine copiezi pe altcineva. Văd că deja ai idei de lucrat cu sârmă, aşa că hai, mai enervează nişte oameni care fac lucruri originale! Copiază, dacă numai asta poţi să faci!


Actions

Information

5 responses

2 06 2010
Alexandra

Alexandra,

N-o lua personal.
Ar trebui sa te amuze faptul ca se compara cu tine pe site-ul ei – artistii adevarati nu-si iau reper de recunoastere creatia unui alt artist. Numai cineva minuscul in gandire face asa ceva.

Ce creezi tu n-am mai vazut la nimeni, desi bijuterii cu piese de ceas am mai vazut la 2 alti artisti hand-made, dar folosite la fiecare din ei in alt fel (eu am o mica obsesie cu piesele de ceas, mi se par tare dragute – iar Pobeda imi aduce aminte de un banc cu Radio Erevan pe care il stie tata).

Asa ca nu mai pune la suflet!

O seara faina!

2 06 2010
alex

multumesc mult pentru apreciere si incurajare. acum ma simt mult mai bine, ca mi-am eliberat gandurile de revolta pe care o aveam fata de cei care copiaza.
astept bancul cu radio erevan si iti pregatesc un cadran ce ceas pobeda, sa imi spui ce bijuterie vrei sa devina 🙂

3 06 2010
Alexandra

Varianta zisa de tata:
Intrebare la radio Erevan: E adevarat ca tovarasului scriitor Ivan Ivanovici i s-a facut cadou o masina Pobeda?
Raspuns: Da, e adevarat. Doar ca nu este vorba de tovarasul scriitor Ivan Ivanovici, ci de tovarasul Ivan Ivanovici muncitor la uzinele Pobeda, caruia nu i s-a facut cadou o masina, ci i s-a furat o motocicleta Iwijiky.

Varianta scurta este:
Intrebare la radio Erevan: E adevarat ca lui Ivan Ivanovici i s-a facut cadou o masina Volga ?
Raspuns: Da, e adevarat. Doar ca nu era Volga ci Pobeda … si nu era masina ci ceas … si nu i s-a facut cadou ci i s-a furat.

:))) Legat de cadran, nu stiu ce bijuterie mi-ar placea, dar am o cutiuta mica, din carton, in stilul cutiei uriase, si ma intrebam daca ti-o pot sa s-o pictezi si s-o decorezi. Cutiuta adaposteste tot niste margele cu piese de ceas. Cutia uriasa mai este disponibila?

O seara faina!

4 06 2010
alex

faine bancurile:)
cat despre cutie, sigur ca o pot personaliza pe a ta. imi trimit un mail cand poti si ne vedem undeva sa mi-o dai.
cutia uriasa mai este disponibila, la pretul de 60 de lei.

14 01 2011
JMoo

te inteleg, aceeasi tipa m-a copiat si pe mine, chiar nu are niciun bun simt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: